SL Hotels Group

Restoran

Datum
Vrijeme
Gostiju
Ime i Prezime
Telefon
Email

Restoran koji će vas očarati

U prizemlju hotela nalazi se á-la-carte restoran sa velikom ponudom jela i pića. Očaraće vas jedinstvenom kombinacijom tradicionalnih jela serviranih na moderan način, a sve to uz mogućnost posmatranja pravljenja jela zahvaljujući transparentnoj kuhinji. Restoran raspolaže sa 180 sjedećih mjesta. Profesionalno osoblje i vrhunski kuvari pobrinuće se za uslugu savršenog kvaliteta.

Na krovu se nalazi kafe-restoran pod otvorenim nebom. Ovaj dio hotela pruža gostima jedinstven užitak panoramskog pogleda, svježeg vazduha, sve uz bogatu vinsku kartu koja će zadovoiljiti ukus i najprobirljivijih gostiju.

Radno vrijeme:

Restoran 19-23h za eksterne goste

Terasa 19-23h za eksterne goste

Hladna predjela
Supe i čorbe
Obrok salate
Pasta
Jela od piletine
Jela od mesa
Jela od ribe
Salate
Deserti

 

 

 

 

 

Bistro

Gostima hotela Panorama na raspolaganju se nalazi i bistro na svakom spratu

Gostima hotela Panorama na raspolaganju se nalazi i bistro na svakom spratu, gdje se poslužuju hrana i piće. Raznovrstan izbor jela i pića čeka na vas za vreme doručka u periodu od 07:00h do 10:00h, uz mogućnost izbora mjesta uživanja u prvim gutljajima vrele kafe u predsoblju ili posluge u sobi.

  • Bistro SL Hotels Group
  • Bistro SL Hotels Group
  • Bistro SL Hotels Group
  • Bistro SL Hotels Group
  • BaštaSL Hotels Group
  • BaštaSL Hotels Group

Bašta

Predivna hotelska bašta pruža vam udobnost I odmor u vrelim ljetnjim danima uz prelijep pogled na Aqua park

Predivna hotelska bašta pruža vam udobnost i odmor u vrelim ljetnjim danima uz prelijep pogled na Aqua park. Obzirom na rasprostranjenost postoji mogućnost organizacije i održavanja seminara, manjih slavlja, rođendana, a sve to uz vrhunsku uslugu naših profesionalnih konobara. Raspoloživi kapacitet bašte je 400 sjedećih mjesta.

SL Hotels Group Restoran