Restoran

Datum
Vrijeme
Gostiju
Ime i Prezime
Telefon
Email

Restoran Menzza

Nakon napornog dana, razgledanja grada, šopinga ili poslovnih obaveza predah možete pronaći u  á-la-carte restoranu “Menzza” sa bogatom ponudom jela i pića.  Ambijent restorana će Vašim čulima pružiti osjećaj spokoja, mira i udobnosti i očaraće Vas detalji modernog i industrijskog stila. Nećete ostati ravnodušni na ljepotu murala u vinskoj galeriji koji je monoton zid pretvorio u umjetničko djelo čineći prostor savremenim i inspirativnim. Enterijer restorana odiše pastelnim detaljima, dok cigleni zidovi i Edison lampe doprinose ljepoti i jedinstvenosti cjelokupnog dekora prostora.

Restoran ima 90 sjedećih mjesta, te veliku baštu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.

Najmlađim posjetiocima smo pripremili kutak za igru - dječiji park sa ljuljaškama, trambolinom, te još mnogo toga za nezaboravnu zabavu uz brigu o sigurnosti mališana.

Preuzmi Meni
Doručak
Hladna i Topla Predjela
Supe i Čorbe
Jela od Mesa
Salate
U vrijeme posta
Nešto Slatko

HLADNA PREDJELA

TOPLA PREDJELA

 

 powered by JOOSPER

 

 

TRADICIONALNO DRUGAČIJE

 

NEŠTO LAGANO

 

ZA ONE KOJI DRŽE LINIJU - OBROK SALATE

 OBIČNE SALATE KAO DODATAK JELU