Kongresi

Dolazak
Odlazak
Broj odraslih
Broj djece
Promo kod

Kongresi, seminari i teambuilding

Konferencijska sala kapaciteta 100 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijom audio-vizuelnom i tehničkom opremom, kao i bežičnim internetom te je kao takva pogodna za održavanje seminara, prezentacija i predavanja.

Kristalna sala je jedna od najreprezentativnijih prostorija hotela. Enterijerom koji odiše elegantnošću dominiraju očaravajući kristalni lusteri, pa ova sala s pravom nosi svoj naziv i u potpunosti ga opravdava.

Pošaljite nam upit

Kongresi

Kongresi i Seminari

Konferencijska sala kapaciteta 100 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijom audio-vizuelnom i tehničkom opremom kao i bežičnim internetom te je kao takva pogodna za održavanje seminara, prezentacija i predavanja. Sala je takođe klimatizovana, obogaćena skladom komplementarnih boja enterijera, sve sa ciljem da se osjećate prijatno i udobno čak i nakon višečasovnih aktivnosti. Sala je veoma akustična, dobro osvijetljena i zvučno izolovana te će naši gosti biti u mogućnosti da nesmetano sprovode svoje aktivnosti unutar nje.

Kristalna Sala

Kristalna Sala

Kristalna sala je jedna od najreprezentativnijih prostorija hotela. Enterijerom koji odiše elegantnošću dominiraju očaravajući kristalni lusteri, pa ova sala s pravom nosi svoj naziv i u potpunosti ga opravdava. Kapacitet sale je 40 mjesta u sjedećoj postavci i pogodna je za održavanje  banketa, koktela i svečanih večera. Sala je klimatizovana, opremljena udobnim sjedećim garniturama, veoma dobro osvijetljena i zvučno izolovana.